Пасічний, Василь МиколайовичЧебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна2023-10-122023-10-122021Пасічний, В. М. Дослідження хімічного складу фрикадельок та фаршевих систем з вмістом β-циклодекстрину з йодом / Пасічний В. М., Чебаненко Х. В. // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі («Реалії та перспективи м'ясопереробки») : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 15 вересня 2021 р., м. Київ. – Київ: НУХТ, 2021. – С. 39-40https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41166Проведено дослідження хімічного складу фрикадельок у склад якоих входили β-циклодекстрин з йодом. Метою даного дослідження є отримання м’ясного виробу підвищеної харчової та біологічної цінності та високими споживчими властивостями.otherβ-циклодекстринм’ясні системийодкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівβ-cyclodextrinmeat systemsiodineДослідження хімічного складу фрикадельок та фаршевих систем з вмістом β-циклодекстрину з йодомThesis