Дослідження хімічного складу фрикадельок та фаршевих систем з вмістом β-циклодекстрину з йодом - Пасічний, Василь Миколайович; Чебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна (My University, 2021)
Проведено дослідження хімічного складу фрикадельок у склад якоих входили β-циклодекстрин з йодом. Метою даного дослідження є отримання м’ясного виробу підвищеної харчової та біологічної цінності та високими споживчими властивостями.
Keywords: β-циклодекстрин; м’ясні системи; йод; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; β-cyclodextrin; meat systems; iodine