Пересічний, Михайло ІвановичМагалецька, Ірина2015-04-102015-04-102014Пересічний, М. І. Харчові раціони для дітей у дошкільних навчальних закладах з використанням біологічно активних компонентів / М. І. Пересічний, І. А. Магалецька // SWorld : сборник научных трудов. – Иваново : МАРКОВА АД, 2014. – Вып. 1, Т. 11. – С. 20–25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20152В роботі розглянуто основні проблеми харчування дітей в дошкільних навчальних закладах. Визначено необхідність збагачення харчових раціонів біологічно активними речовинами, природні джерела мінорних речовин. Запропоновано включення меню розробленої кулінарної продукції оздоровчого спрямування. The main nutritional problems of children in preschool institutions are reviewed. The necessity of diet enrichment with bioactive substances, natural sources of minor compounds. A menu is proposed with including of designed culinary healthy products.uk-UKдошкільні навчальні закладиpreschool educationдитяче харчуванняchild foodбіологічно активні компонентиbiologically active componentsкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуХарчові раціони для дітей у дошкільних навчальних закладах з використанням біологічно активних компонентівArticle