Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаБандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаМиколів, Іван Михайлович2018-04-252018-04-252017Ющенко, Н. М. Перспективи використання злакових у технології кисломолочних паст / Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик, І. М. Миколів // Стан і перспективи харчової науки та промисловості : IV Міжнародна науково-технічна конференція, 2017 р. : матеріали конференції. – Тернопіль, 2017. – С. 87-88.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27191Обґрунтовано перспективність використання крупи гречаної несмаженої у складі рецептур кисломолочних паст. Використання подрібнених з розміром до 2 мм зерен несмаженої гречки, забезпечує раціональні показники вологоуторимуючої здатності сироватково-гречаного клейстеру. The prospect of using buckwheat groats is substantiated unhealed in the formulation of sour milk paste. Use chopped with size up to 2 mm of grains of unripe buckwheat, provides rational indicators moisture-reducing ability of serum-buckwheat paste.uk-UKкрупа гречана несмаженакрупа гречневая нежаренаякисломолочні пастивuckwheat groats are unripesour milk pasteкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняПерспективи використання злакових у технології кисломолочних пастOther