Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаГавриш, Андрій ВолодимировичІщенко, Тетяна Іванівна2019-02-182019-02-182018Блощинська О. О. Визначення адгезійних властивостей безглютенових фонданів / О. Блощинська, А. Гавриш, Т. Іщенко // Матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів “Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті”, 23–24 квітня 2018 р. – К.: НУХТ, 2018 р. – Ч.3. – С. 383.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28809Досліджено адгезійні властивості безглютенових фонданів із додаванням поверхнево-активної речовини, вставновлено вплив різних матеріалів на показники адгезії. The adhesion properties of gluten-free fondants with the addition of surfactant have been investigated, and the influence of different materials on the adhesion indices have been found.uk-UKфонданадгезіяглютенПАРfondantadhesionglutensurfactantsкафедра готельно-ресторанної справиДосліджено адгезійні властивості безглютенових фонданів із додаванням поверхнево-активної речовини, вставновлено вплив різних матеріалів на показники адгезіїThesis