Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаФролова, Наталія Епінетівна2014-07-092014-07-092014Усатюк, О. Дослідження чистоти ароматичних речовин ефірних олій як складових харчових ароматизаторів / Олена Усатюк, Наталія Фролова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 84-86.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16017Використання ароматичних речовин високого ступеню чистоти у технологіях натуральних ароматизаторів сприятиме розвитку вітчизняних технологій та розширенню асортименту високоякісної ароматизованої продукції. Крім того, виділені компоненти пропонуються як стандарти для якісного та кількісного аналізу ефірних олій. The use of aromatic substances of high purity natural flavors in technology facilitate the development of domestic technology and variety of high-quality flavored products. In addition, the selected components are offered as standard for qualitative and quantitative analysis of essential oils.uk-UKефірні оліїароматизаториароматичні речовиниessential oilsflavorsaromaticsкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології оздоровчих продуктівДослідження чистоти ароматичних речовин ефірних олій як складових харчових ароматизаторівOther