Розділення м’ясної шквари в центрифугах - Гуць, Віктор Степанович; Неліна, Катерина Петрівна (My University, 2013)
Широке застосування центрифуг стримується недостатністю знань функціональних можливостей їх конструкцій і потребує високої кваліфікації інженерно-технічних працівників при підборі та експлуатації залежно від умов виробництва. Widespread use of centrifuges is constrained by lack of knowledge of functionality of their designs and need highly qualified technical staff in the selection and operation depending on production conditions.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; центрифуга; розділення суспензій; м’ясні шквар; centrifuge; separation of suspensions; meat greaves