Гуць, Віктор СтепановичНеліна, Катерина Петрівна2016-03-102016-03-102013Гуць, В. С. Розділення м’ясної шквари в центрифугах / В. С. Гуць, К. П. Неліна // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 67–68.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22389Широке застосування центрифуг стримується недостатністю знань функціональних можливостей їх конструкцій і потребує високої кваліфікації інженерно-технічних працівників при підборі та експлуатації залежно від умов виробництва. Widespread use of centrifuges is constrained by lack of knowledge of functionality of their designs and need highly qualified technical staff in the selection and operation depending on production conditions.uk-UKкафедра екології та екоменеджментуцентрифугарозділення суспензійм’ясні шкварcentrifugeseparation of suspensionsmeat greavesРозділення м’ясної шквари в центрифугахOther