Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаНовосад, Олена Олександрівна2016-03-112016-03-112013Нєміріч, О. В. Дослідження реологічних властивостей емульсійного соусу з порошком з кабачків / О. В. Нєміріч, О. О. Новосад // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 153.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22456Емульсійні соуси є поширеними в раціоні харчування населення і представлені полікомпонентними системами. Одним з можливих шляхів оптимізації їх рецептурного складу є використання рослинної сушеної сировини. Emulsion sauces are common in the diet and nutrition are multicomponent systems. One of the possible ways to optimize their prescription is the use of dried plant material.uk-UKемульсійний соускабачкиреологічні властивостікафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра експертизи харчових продуктівemulsion saucezucchinirheologyДослідження реологічних властивостей емульсійного соусу з порошком з кабачківOther