Чорний, Валентин МиколайовичПопова, Наталія ВікторівнаМисюра, Тарас Григорович2017-05-162017-05-162017Чорний, В. М. Дослідження процесу екстрагування рослинної сировини для створення молочного напою / В. М. Чорний, Н. В. Попова, Т. Г. Мисюра // Наукові здобутки молоді - вирішення проблем харчування людства у ХХІ столітті : 83-а міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. - Київ : НУХТ, 2017. – Ч. 2. - С. 175.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25265Використання результатів може бути рекомендоване у створенні молочних напоїв збагачених пектиновими речовинами, виробництва екстрактів та подальших досліджень екстрагування пектиновмістної рослинної сировини. Using the results can be recommended to create milk beverages enriched with pectin, production extracts and further research pektynovmistnoyi extraction of plant material.uk-UKекстрагуваннярослинна сировинастворення молочної продукціїextractionherbscreation of dairy productsкафедра процесів і апаратів харчових виробництвДослідження процесу екстрагування рослинної сировини для створення молочного напоюThesis