Підготовка фахівців хімічної промисловості в ключі технічного регламенту на косметичну продукцію - Подобій, Олена Валеріївна (My University, 2022)
Національний університет харчових технологій – це потужний навчально-науковий комплекс, до складу якого входить 11 фахових коледжів по всій Україні, 3 філії та 2 Інститути післядипломної освіти. Для забезпечення якості підготовки фахівців випускові кафедри університету мають договори про співпрацю з підприємствами харчової, хімічної, фармацевтичної та біотехнологічної промисловості, проектними і науково-дослідними установами.

The National University of Food Technologies is a powerful educational and research complex, which includes 11 professional colleges throughout Ukraine, 3 branches and 2 institutes of postgraduate education. To ensure the quality of training, the university's graduate departments have cooperation agreements with enterprises of the food, chemical, pharmaceutical and biotechnology industries, design and research institutions.
Keywords: хімічні технології; технічний регламент; хімія; освітні програми; chemical technologies; technical regulations; chemistry; educational programs; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів