Домарецький, Віталій АфанасійовичКошова, Валентина МиколаївнаКлименко, Олег МиколайовичЧебакова, І.2012-12-032012-12-032008Інноваційна технологія солоду з тритікале / В. О. Домарецький, В. М. Кошова, О. Клименко, І. Чебакова // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 5. - С. 22-23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3974Попередні показники тритікале, які характеризують його як найкращу зернову культуру для виробництва солоду, пива, ферментованих напоїв, хлібного квасу, продуктів дитячого харчування, хлібобулочних виробів тощо, можна рекомендувати аграрному сектору для широкого впровадження технології вирощування тритікале в багатьох регіонах України.Preliminary figures triticale, describing it as the best crops for the production of malt, beer, fermented beverages, bread soup, baby food, bakery products, etc., we can recommend the agricultural sector for the widespread adoption of technology growing triticale in many regions of Ukraine.otherтритікалеферментисолодорощеннягібридtriticalehybridmaltingenzymesкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаІнноваційна технологія солоду з тритікалеArticle