Роглєв, Йосип Йосипович2015-05-282015-05-282015Роглєв, Й. Й. Удосконалення технології заморожених дріжджових напівфабрикатів для кулінарних виробів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 "Технологія харчової продукції" / Роглєв Йосип Йосипович ; НУХТ. - К., 2015. - 23 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20837Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню та удосконаленню технології заморожених дріжджових напівфабрикатів для кулінарних виробів. The dissertation is devoted to scientific substantiation and development of technology for semi frozen yeast food products. Technological expediency and efficiency of freezing dough semis.uk-UKтістові напівфабрикатипресовані дріжджілецитиниdough semipressed yeastlecithinascorbic acidкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуУдосконалення технології заморожених дріжджових напівфабрикатів для кулінарних виробівThesis