Бахмацька, Марія ОлександрівнаМедвідь, Ірина МиколаївнаШидловська, Олена Броніславівна2022-01-182022-01-182021Бахмацька, М. Аглютенова дієтотерапія в індустрії гостинності / М. Бахмацька, І. Медвідь, О. Шидловська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : ІІ Міжнародна науково-практична конференція, 7–8 жовтня 2021 р. – Львів : ЛДУФК, 2021. – С. 10-12https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36915Обґрунтовано актуальність розроблення нових технологій безглютенової продукції та впровадження аглютенової дієтотерапії на підприємствах індустрії гостинності (загальнодоступних закладах ресторанного господарства та при готельних підприємствах).The urgency of development of new technologies of gluten-free products and introduction of gluten-free diet therapy at the enterprises of the hospitality industry (public restaurants and hotel enterprises) is substantiated.целіакіянепереносимість глютенубезглютенова дієтазаклад ресторанного господарстваготельне підприємствоceliac diseasegluten intolerancegluten-free dietrestauranthotel businessкафедра готельно-ресторанної справиАглютенова дієтотерапія в індустрії гостинностіThesis