Дробот, Віра ІванівнаСавчук, Наталія ІванівнаБілик, Олена Анатоліївна2012-03-092012-03-092005Дробот, В. І. Використання активних сушених дріжджів при виробництві булочних виробів / В. І. Дробот, Н. І. Савчук, О. А. Білик // Зернові продукти і комбікорми. – 2005. - № 1. – С. 31-33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/413Наведено огляд літератури щодо виробництва булочних виробів за прискореною технологією, досліджено якість активних сушених дріжджів, які представлені на ринку України. Визначено прискорення технологічного процесу та якість виробів при застосуванні активних сушених дріжджів та ферментного препарату Фунгаміл-Супер МА.Provides an overview of the literature on production of bakery products on the accelerated technology, investigated the quality of active dry yeast, which are represented on the market of Ukraine. Defined acceleration of the technological process and product quality in the application of active dry yeast and enzymatic preparation Fungamil-Super MA.uk-UKбулочні виробиактивні сушені дріжджіприскорена технологіяферментний препаратpackersactive dried yeastaccelerated technologyenzyme preparationкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання активних сушених дріжджів при виробництві булочних виробів