Потривайло, Олена ОлександрівнаТочілкін, МихайлоМурзін, Андрій ВадимовичДорохович, Антонелла Миколаївна2016-05-112016-05-112015Реологічні властивості пінодраглеподібного напівфабрикату, виготовленого на суміші еритритолу та фруктози / О. О. Потривайло, М. Точілкін, А. В. Мурзін, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 81 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 129.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23130В роботі наведено результати визначення реологічних властивостей пінодраглеподібного напівфабрикату з цукрозамінниками. Проведені дослідження дають можливість визначити ефективну в’язкість суфле на суміші еритритолу і фруктози в залежності від градієнту швидкості зсуву. Розроблений напівфабрикат має статус виробу з пониженою калорійністю. The paper determine the rheological properties of semi gelatinous foam such sweeteners. Our studies make it possible to determine the effective viscosity of the souffles on a mixture of erythritol and fructose according to the gradient of shear rate. Designed semi-finished product status with reduced calorie.uk-UKеритритолсуфлетиксотропіяв’язкістьцукрозамінникикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїerythritolsoufflethixotropyviscositysweetenersРеологічні властивості пінодраглеподібного напівфабрикату, виготовленого на суміші еритритолу та фруктозиThesis