Дрижак, Катерина Андріївна2021-09-202021-09-202021Дрижак, К. А. Дослідження застосування флокулянтів для підвищення ефективності технологічних процесів очищення соку та транспортерно-мийної води у виробництві цукру з буряків : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Катерина Андріївна Дрижак ; наук. керівник Наталія Альфредівна Гусятинська. – Київ, 2021. – 134 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35381otherцукровий бурякдифузійний сіканіонний флокулянтполіакриламідфільтрований сіктранспортерно-мийна водажомовий флокулянткафедра технології цукру і підготовки водиДослідження застосування флокулянтів для підвищення ефективності технологічних процесів очищення соку та транспортерно-мийної води у виробництві цукру з буряківOther