Бабанов, Ігор ГеннадійовичЧепелюк, Олександр МиколайовичГаєвий, С. В.Васильченко, В. Г.2014-04-152014-04-152012Організація безвідходної переробки нехарчової сировиниго в м'ясній промисловості / І. Г. Бабанов, О. М. Чепелюк, С. В. Гаєвий, В. Г. Васильченко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 79 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. — К.: НУХТ, 2012.— С. 23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14002Доцільно використовувати канигу, яка складається з не перетворюваної їжі тварин в вигляді сіна, соломи і інших кормів, при виробництві кормового напівфабрикату, або добрива для сільського господарства. It is advisable to use kanyhu consisting of not eating animal transformations in the form of hay, straw and other fodder, the production of semi-finished feed or fertilizer for agriculture.otherзневоднення сировинибезвідходна переробка нехарчової сировиним’ясна промисловистьdehydration of raw materialsprocessing of non-food non-waste materialsmeat promyslovystкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвОрганізація безвідходної переробки нехарчової сировини в м’ясній промисловостіOther