Поліщук, Галина ЄвгеніївнаРибак, Ольга Миколаївна2014-11-102014-11-102014Патент 106097 UA, МПК МПК (2014.01) А2 30 9/00 Склад молочно-вівсяного морозива / Поліщук Г. Є., Рибак О. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № а 2012 07586 ; заявл. 20.06.2012 ; опубл. 25.07.2014, Бюл. № 14, 2014 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18138Склад молочно-вівсяного морозива містить молоко незбиране, вершки, сухе знежирене молоко, цукор, стабілізаційну систему, воду, додатково містить подрібнені вівсяні пластівці. Створене морозиво збагачене білками, вуглеводами, харчовими волокнами та біологічно активними речовинами вівса, які здатні формувати та зберігати структуру продукту протягом гарантованого терміну зберігання. The composition of milk and oatmeal cream containing whole milk, cream, skimmed milk powder, sugar, stabilization system, water, further comprising powdered oatmeal. Created cream enriched with protein, carbohydrates, dietary fiber and biologically active substances oats, which are able to form and maintain the structure of the product for a guaranteed shelf life.otherморозивоice creamвівсяні пластівціoat flakesкафедра технології молока і молочних продуктівСклад молочно-вівсяного морозива (Патент на винахід № 106097)Article