Дорохович, Антонелла МиколаївнаЛазоренко, Наталія Петрівна2014-03-192014-03-192011Патент на корисну модель № 64660 UA, МПК A 23 G 3/00 (2011.01). Маффін безглютеновий / А. М. Дорохович, Н. П. Лазоренко ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2011 05528 ; заявл. 10.11.2011 ; опуб. 10.11.2011, Бюл. № 21/2011.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13253Мафін безглютеновий містить борошно, цукор білий, рослинну олію, меланж, соду харчову, вуглеамонійну сіль, пірофосфат натрію, емульгатори Е471 та Е475. Як борошно використане борошно гречане. Додатково мафін містить крохмаль кукурудзяний, камеді дерева тара і камеді ріжкового дерева. A gluten-free muffin contains flour, white sugar, vegetable oil, mélange, baking soda, ammonium carbonate, sodium pyrophosphate and emulsifiers E471 and E475. Buckwheat meal is used as flour. Additionally it contains corn starch, gums of tara tree and carob three.uk-UKмаффінmuffinгречане борошноbuckwheat flourкамеді дерева тара і ріжкового деревакамеди дерева тара и рожкового дереваgum tree container and carob gumкафедра технології харчування та ресторанного бізнесукафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівМаффін безглютеновий (Патент на корисну модель № 64660)Other