Модернізація математичної підготовки фахівців - Мартиненко, Михайло Антонович; Нещадим, Олександр Михайлович; Радзієвська, Олена Іванівна; Сафонов, Володимир Михайлович (My University, 2009)
В даній статті сказано про модернізацію математичної освітньої системи і покращення рівня підготовки даної сфери інтеграції в освіті. In this report is saying about place of mathematic in modern education system and about ways to improve level of preparing specialists in mathematics sphere in the content of integration in education.
Keywords: модернізація математичної підготовки фахівців; upgrade mathematical training specialists; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.