Духовні цінності як орієнтири виховання молоді - Саракун, Лариса Петрівна (My University, 2013)
В наш час, коли Україна розбудовує незалежну державу, ціннісні установки кардинально змінюються, перевага починає надаватися речам, престижному споживанню. At a time when Ukraine is building an independent state, values radically change begins advantage granted things fashionable consumption.
Keywords: духовні цінності; виховання; spiritual values; education