Компанець, Іван Михайлович2024-03-062024-03-062023Компанець, І. М. Проект модернізації ковбасного цеху ТОВ «Брусилівські ковбаси», з впровадженням асортименту м'ясних хлібів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Компанець Іван Михайлович ; наук. керівник Ігор Мирославович Страшинський. – Київ, 2023. – 121 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42007ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівтехнологіякутеруванняосаджуваннясолінняфаршковбасні виробитехнологічні параметрим’ясні хлібиасортиментсировинаПроект модернізації ковбасного цеху ТОВ «Брусилівські ковбаси», з впровадженням асортименту м'ясних хлібівOther