Патріотизм у системі цінностей студентської молоді національного університету харчових технологій - Левицька, Надія Миколаївна (My University, 2015)
Нині питання гуманітарного та патріотичного виховання в Україні є надзвичайно актуальним. Це зумовлено низкою причин, які призвели до зміни ціннісних орієнтирів українського суспільства в цілому та студентської молоді зокрема, бо саме вона є головним рушієм цих суспільних змін. Now the question of humanitarian and patriotic education in Ukraine is extremely important. This is due to several reasons, which led to a change of values of Ukrainian society in general and students in particular, because it is the main driver of social change.
Keywords: система цінностей; студентська молодь; патріотизм; system of values; college students; patriotism; кафедра гуманітарних дисциплін