Ракута, Гліб ПавловичСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2023-11-012023-11-012023Ракута, Г. П. Дослідження фізико-хімічних властивостей макаронних виробів з безглютенового борошна / Г. П. Ракута, Н. М. Стукальська // Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та виклики : тези доп. II Міжнародної студентської наукової конференції, 22 березня 2023 р., м. Київ. – Київ : Держ. торг.-екон. ун-т, 2023. – С. 608-610https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41350Мета роботи полягає в удосконаленні технології макаронних виробів з використанням безглютенового борошна; дослідження хімічного складу і біологічної цінності безглютенового борошна, що використовуватиметься в технології інноваційних макаронних виробів; науково обґрунтувати доцільність використання безглютенового борошна у технологіях макаронних виробів; провeсти аналіз модельних композицій проектованих виробів за фізико-хімічними показниками.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїнепереносимість глютенубезглютенове борошномакаронні виробиgluten intolerancegluten-free flourpastaДослідження фізико-хімічних властивостей макаронних виробів з безглютенового борошнаThesis