Форшмак запечений (Деклараційний патент на винахід №54251) - Пасічний, Василь Миколайович; Клименко, Михайло Миколайович; Мащенко, Тетяна Вікторівна (My University, 2003)
Розроблено форшмак запечений, що включає м’ясо яловиче, картопля варена, масло вершкове, сметана, філе оселедця, цибуля ріпчата сира, сир твердий, морква сира, яйця сирі та соєвий ізолят, який відрізняється тим, що додатково введено білковий стабілізатор. A forshmak baked, which includes beef, boiled potatoes, butter, sour cream, herring fillets, raw onions, cheese, carrots, cheese, eggs, cheese and soy isolate, wherein additionally introduced protein stabilizer.
Keywords: форшмак; м’ясо; соєвий ізолят; білковий стабілізатор; forshmak; meat; soy protein isolate; protein stabilizer; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів