Пасічний, Василь МиколайовичКлименко, Михайло МиколайовичМащенко, Тетяна Вікторівна2013-03-052013-03-052003Пат. 54251 А Україна, МПК А 23 L 1/31. Форшмак запечений / Пасічний В. М., Клименко М. М., Мащенко Т. В. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № 20002065175 ; заявл. 21.06.2002 ; опубл. 17.02.2003, Бюл.№2https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6735Розроблено форшмак запечений, що включає м’ясо яловиче, картопля варена, масло вершкове, сметана, філе оселедця, цибуля ріпчата сира, сир твердий, морква сира, яйця сирі та соєвий ізолят, який відрізняється тим, що додатково введено білковий стабілізатор. A forshmak baked, which includes beef, boiled potatoes, butter, sour cream, herring fillets, raw onions, cheese, carrots, cheese, eggs, cheese and soy isolate, wherein additionally introduced protein stabilizer.otherфоршмакм’ясосоєвий ізолятбілковий стабілізаторforshmakmeatsoy protein isolateprotein stabilizerкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівФоршмак запечений (Деклараційний патент на винахід №54251)Other