Федоренко, Ольга ВалеріївнаПетруша, Оксана Олександрівна2019-04-222019-04-222015Федоренко, О. В. Світовий досвід нормування технічних вимог гірчичної олії / О. В. Федоренко, О. О. Петруша // Стандартизація, товарознавство та експертиза промислових і продовольчих товарів: тези доповідей всеукраїнської конференції студентів і молодих учених, 18-20 травня 2015 р. – Херсон : ХНТУ, 2015. – С. 65-66.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29033Рослинні олії володіють багатьма унікальними корисними якостями. Соняшникову олію широко використовують як продукт харчування в натуральному вигляді. Vegetable oils have many unique useful qualities. Sunflower oil is widely used as food in its natural form.uk-UKхарчова цінністьсоняшникова оліяжириnutritional valuesunflower oilfatsкафедра експертизи харчових продуктівСвітовий досвід нормування технічних вимог гірчичної оліїThesis