Переваги та недоліки податкового кодексу України - Духновська, Людмила Миколаївна; Рябченко, О. В. (My University, 2011)
У статті досліджено переваги та недоліки формування доходів витрат та аморалізаційних врахувань після прийняття Податкового кодексу. Визначено перспективи змін податкового навантаження платників податку. This article explores the advantages and disadvantages of income and expenses amoralizatsiynyh vrahuvan after the Tax Code. Prospects change the tax burden taxpayers.
Advantages and disadvantages of tax code of Ukraine
Keywords: податковий кодекс; податки; бухгалтерський облік; tax code; taxes; accounting; кафедра обліку і аудиту