Онофрійчук, Оксана СергіївнаМоренець, Аліна ОлександрівнаКохан, Олена Олександрівна2019-12-022019-12-022018Онофрійчук, О. С. Застосування глюкози при виготовленні помадних цукерок / О. С. Онофрійчук, А. О. Моренець, О. О. Кохан // Сучасний рух науки : тези доповідей IV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 6-7 грудня 2018 р. – Дніпро : 2018. – С. 153–154.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30446У тезі відображені результати досліджень, присвячених удосконаленню технології неглазурованих помадних цукерок, що виготовлені без традиційного цукру – сахарози. Досліджено вплив моносахариди глюкози на параметри процесу помадоутворення та формування виробів. Підібрано раціональну комбінацію рецептурних інгредієнтів з метою отримання цукерок з дрібнокристалічною структурою.uk-UKпомадні цукеркиглюкозакристалізаціяfondant candyglucosecrystallizationseedglycemic indexкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЗастосування глюкози при виготовленні помадних цукерокThesis