Гащук, Олександра ІзидорівнаВерба, Наталія ІванівнаВасильєва, Анна Андріївна2018-04-252018-04-252017Патент № 118886 UA МПК u 2017 03295 Фарш для виробництва м'ясо-рослинних напівфабрикатів з пюре гарбуза для харчування дітей шкільного віку / Гащук О. І., Верба Н. І., Васильєва А. А. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. - № u 2017 03295 ; заявл. 06.04.2017 ; опубл. 28.08.2017, Бюл. № 16, 2017 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27210В основу корисної моделі поставлена задача розроблення фаршу для виробництва м'ясо-рослинних напівфабрикатів з пюре гарбуза для харчування дітей шкільного віку, збагаченого вітамінами та мікроелементами, з підвищеними органолептичними показниками. The basis of the useful model is the task of developing minced meat for the production of meat and vegetable semis with mashed pumpkin for feeding children of school age enriched vitamins and micronutrients, with elevated organoleptic parameters.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівм’ясо-рослинні напівфабрикатиолія соняшниковаmeat and vegetable semi-productssunflower oilФарш для виробництва м'ясо-рослинних напівфабрикатів з пюре гарбуза для харчування дітей шкільного віку (Патент на корисну модель № 118886)Other