Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович2013-12-182013-12-181995Сінат-Радченко, Д. Є. Анізотропія властивостей кристала сахарози / Д. Є. Сінат-Радченко // Розробка та впровадження прогресивних ресурсоощадних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість : тези доповідей всеукраїнської науково-технічної конференції. 17-20 жовтня 1995р. – К.: УДУХТ, 1995. – С. 15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12239Розглянуто кристалографію і кристалофізику сахарози та опис властивостей її кристалів за допомогою тензорів. Considered сrystal graphy and сrystal рhysics sucrose and description of properties of crystals using tensor.кристалcrystalгабітусhabitогранкаcutкафедра теплоенергетики та холодильної технікиАнізотропія властивостей кристала сахарози