Анізотропія властивостей кристала сахарози - Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович (My University, 1995)
Розглянуто кристалографію і кристалофізику сахарози та опис властивостей її кристалів за допомогою тензорів. Considered сrystal graphy and сrystal рhysics sucrose and description of properties of crystals using tensor.
Keywords: кристал; crystal; габітус; habit; огранка; cut; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки