Романовська, Тетяна Іванівна2015-07-032015-07-032012Романовська, Т. І. Методи визначення вмісту ефірної олії / Т. І. Романовська // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 91-92.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21509У насінні сарептської та чорної гірчиці під час гідролізу глюкозинолатів (тіолікозидів), які містять сірку , утворюється алілова ефірна олія, у білої гірчиці — синальбінова ефірна олія, а у ріпаку — кротонілова ефірна олія. Визначають вміст ефірної олії кількома методами: ваговим та титрометричним. The seeds of black mustard sareptskoy and the hydrolysis of glucosinolates (tiolikozydiv) containing sulfur, formed allyl essential oil in white mustard - synalbinova essential oil, while rape - krotonilova essential oil. Determine the content of essential oil several methods: gravimetric and titration.кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівефірна оліяріпакнасіння гірчиціattarrapemustard seedsМетоди визначення вмісту ефірної оліїOther