Буравець, Катерина БорисівнаРашевська, Тамара Олексіївна2013-04-022013-04-022013Буравець, К. Б. Розроблення масляної пасти з калиною / К. Б. Буравець, Т. О. Рашевська // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої Міжнародної науково-технічної конференції. – Київ, 2013. – С. 107https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7164Нами розроблена рецептура, технологія і технологічна схема масляної пасти з сиропом калини і було встановлено, що підібрані компоненти покращують пластичність і консистенцію готового продукту. We developed a formulation, technology and flowsheet of butter paste with syrup viburnum and found that the selected components improve consistency of the finished product.uk-UKмасляна пастаbutter pasteкалинаviburnumінулінinulinкафедра технології молока і молочних продуктівРозроблення масляної пасти з калиноюOther