Tsirulnikova, VitaTyshchenko (Usatiuk), OlenaBortnichuk, OlegRiznyk, Anastasiia2023-06-222023-06-222023Food fortification for the correction of vitamin D deficiency / V. Tsyrulnikova, O. Tyshchenko, O. Bortnichuk, A. Riznyk // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 3. – С. 226https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40908Food fortification for the correction of vitamin D deficiency. Збагачення харчової продукції для корекції дефіциту вітаміну D.enfood fortificationфортифікаця харчових продуктівfortified productsфортифіковані продуктиvitamin D deficiencyдефіцит вітаміну Dvitamin supplementationсапліментація вітамінівкафедра готельно-ресторанної справиFood fortification for the correction of vitamin D deficiencyThesis