Food fortification for the correction of vitamin D deficiency - Tsyrulnikova, Vita; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Bortnichuk, Oleg; Riznyk, Anastasiia (My University, 2023)
Food fortification for the correction of vitamin D deficiency. Збагачення харчової продукції для корекції дефіциту вітаміну D.
Keywords: food fortification; фортифікаця харчових продуктів; fortified products; фортифіковані продукти; vitamin D deficiency; дефіцит вітаміну D; vitamin supplementation; сапліментація вітамінів; кафедра готельно-ресторанної справи