Топчій, Оксана АнатоліївнаКотляр, Євген ОлександровичСизоненко, Дмитро ЮрійовичПащенко, Оксана Василівна2014-07-172014-07-172014Використання клітковини для збагачення січених напівфабрикатів / Оксана Топчій, Євгеній Котляр, Дмитро Сизоненко, Оксана Пащенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 459-460.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16200Досліджено функціонально-технологічні властивості різних видів клітковини. Встановлено, що оптимальною для використання в рецептурах функціональних січених напівфабрикатів є пшенична і соєва клітковина. Ступінь гідратації -1:6,0 і 1:4,5 відповідно. Рекомендована кількість внесення гідратованої клітковини становить не більше 12,0%. Functional and technological properties of different types of fiber. Established that the optimum for use in the formulations of functional semis January is a wheat and soybean fiber. The degree of hydration and -1:6,0 1:4,5 respectively. The recommended amount of fiber making the hydrated is not more than 12.0%.uk-UKсічені напівфабрикатиклітковиназбагаченняenrichmentJanuary semiscelluloseкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання клітковини для збагачення січених напівфабрикатівOther