Використання білків сироватки для збагачення масляної пасти - Ковтун, Юрій Анатолійович; Рашевська, Тамара Олексіївна (My University, 2013)
Розроблення нового виду масляної пасти з добавкою білків сироватки. Development of new type of butter paste witn serum proteins additions.
Keywords: масляна паста; сироваткові білки; функціональні продукти; butter paste; serum protein; functional food; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра готельно-ресторанної справи