Ковтун, Юрій АнатолійовичРашевська, Тамара Олексіївна2013-07-022013-07-022013Ковтун, Ю. А. Використання білків сироватки для збагачення масляної пасти / Ю. А. Ковтун, Т. О. Рашевська // 79 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування у XXI столітті" : Матеріали конференції. - Київ, 2013. - С. 399-401.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8645Розроблення нового виду масляної пасти з добавкою білків сироватки. Development of new type of butter paste witn serum proteins additions.uk-UKмасляна пастасироваткові білкифункціональні продуктиbutter pasteserum proteinfunctional foodкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра готельно-ресторанної справиВикористання білків сироватки для збагачення масляної пастиThesis