Рашевська, Тамара ОлексіївнаЯценко, Ольга ВолодимирівнаОсіпова, Лариса АнатоліївнаЛозовська, Т. С.2013-04-022013-04-022013Перспективи розроблення масляної пасти функціонального призначення з мікронутрієнтами чорниці / Т. О. Рашевська, В. О. Яценко, Л. А. Осіпова, Т. С. Лозовська // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : Друга міжнародна науково-технічна конференція. - 2013. - С. 81-82.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7156Розроблено рецептуру та технологію масляної пасти з мікронутрієнтами чорниці. We developed formulations and technologies of butter pasta with micronutrients of blueberries.uk-UKмасляна пастафункціональні продуктичорницяbutter pastefunctional foodblueberryкафедра технології молока і молочних продуктівПерспективи розроблення масляної пасти функціонального призначення з мікронутрієнтами чорниціThesis