Гойко, Ірина Юріївна2021-06-012021-06-012021Гойко, І. Використання принципів НАССР у виробництві йогурту, збагаченого екстрактом шипшини / І. Гойко // Збірник матеріалів Всеукраїнської наукової конференції молодих учених і науково-педагогічних працівників, 20 травня 2021 р. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2021. – С. 137–139.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34196Розроблено новий вид йогурту, збагаченого екстрактом шипшини та запропоновано заходи щодо впровадження системи НАССР в його технології для забезпечення його якості і безпечності. Developed a new type of yogurt enriched with rose hip extract and proposed measures to implement the HACCP system in its technology to ensure its quality and safety.otherйогуртекстрактфункціональні інгредієнтишипшинаHACCPyogurtfunctional ingredientsextractrose hipsHACCPкафедра технології оздоровчих продуктівВикористання принципів НАССР у виробництві йогурту, збагаченого екстрактом шипшиниOther