Нормативна основа концепції корпоративної соціальної відповідальності - Сіднєва, Жанна Костянтинівна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна (My University, 2015)
Стаття присвячена аналізу основних нормативних документів з питань корпоративної соціальної відповідальності. Особлива увага приділена міжнародному стандарту в сфері соціальної відповідальності ISO 26000. The article analyzes the basic regulatory documents on corporate social responsibility. Particular attention is paid to the international standard on social responsibility ISO 26000.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; корпоративна соціальна відповідальність; міжнародний стандарт ISO 26000; нормативна база; зацікавлені сторони; концепція; corporate social responsibility; International Standard ISO 26000; regulatory framework; parties concerned; concept