Дорохович, Антонелла МиколаївнаМалиновський, Віталій ВасильовичОболкіна, Віра ІллівнаГорбунов, Володимир СтепановичСисоєв, Іван АверьяновичСухий, Леонід ОлександровичЗубач, Леонід УляновичТомящук, Ігор ІвановичСтарунь, Світлана ВасилівнаБерезуцький, Володимир Ілліч2013-03-052013-03-051994Патент 1500 UA, МПК A21D13/08 Спосіб виробництва пісочних тістечок з фруктовою начинкою / Дороховіч А. М., Маліновський В. В., Оболкіна В. І., Горбунов В. С., Сисоєв І. О., Сухий Л. С., Зубач Л. У., Томящук І. І., Старунь С. В., Березуцький В. І. ; заявник - власник Київський технологічний інститут харчової промисловості; Український науково-дослідний та конструкторський інститут продовольчого машинобудування. — № 4493884/SU ; заявл. 14.10.88 ; опубл. 25.07.1994, Бюл. № 2, 1994 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6750Спосіб виробництва пісочних тістечок з фруктовою начинкою, відрізняється тим, що, з метою поліпшення якості виробів шляхом збільшення вмісту начинки, скорочення тривалості випічки і збільшення термінів зберігання. У фруктову начинку додатково вводять гідрофільні термоактивні і термонестійкі добавки. Способ производства песочных пирожных с фруктовой начинкой, отличается тем, что, с целью улучшения качества изделий путем увеличения содержания начинки, сокращение продолжительности выпечки и увеличения сроков хранения. В фруктовую начинку дополнительно вводят гидрофильные термоактивные и термонестойкие добавки. The mode of production of sand cakes with fruit filling, characterized in that, in order to improve product quality by increasing the content of the filling, reducing the length of baking and extend shelf life. In fruit fillings additionally added hydrophilic thermosets and thermo hydrophilic additives.uk-UKпісочні тістечкатістофруктова начинкагідрофільні термоактивні добавкитермонестійкі добавкипесочные пирожныетестофруктовая начинкагидрофильные термоактивные добавкитермонеустойчивые добавкиsand cakespastryfruit fillingthermosets additivesthermo hydrophilic additivesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСпосіб виробництва пісочних тістечок з фруктовою начинкою (Патент на винахід № 1500)Technical Report