Обгрунтування стратегії розвитку компаній з урахуванням стадії консолідації галузі - Скопенко, Наталія Степанівна; Мостенська, Тетяна Леонідівна (My University, 2012)
Процеси консолідації в галузі носять об'єктивний характер. Прийняття рішення щодо інтеграції з іншим господарюючим суб'єктом має базуватися на співставленні всіх зазначених переваг та недоліків, визначенні відповідності очікуваних результатів поставленій меті злиття або поглинання. The process of consolidation in the industry are of an objective nature. The decision to integrate with another business entity should be based on comparison of all these advantages and disadvantages, determining compliance outcomes to the aim pursued a merger or acquisition.
Keywords: консолідація галузі; криза; стратегії розвитку компаній; industry consolidation; crisis; strategies of companies; кафедра економіки праці та менеджменту