Штангеєва, Надія ІванівнаКлименко, Лариса Степанівна2012-04-042012-04-042012Штангеєва, Н. І. Цукор у харчуванні людини / Н. І. Штангеєва, Л. С. Клименко // Цукор України. – 2007. – № 3. – C. 2-4.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/720Наведені дані щодо впливу цукру і цукрозамінників на організм людини, проаналізовані причини антицукрової пропаганди, підкреслена необхідність розширення асортиметну вітчизняних цукропродуктів і цукрозамінників.The following information in relation to influence of sugar and sugar substitutes on the human body, analysed reasons of antisaccharine propaganda, underline necessity of expansion of asortimetnu domestic sugar products and sugar substitutes.otherцукорсахарsugarцукропродуктицукрозамінникираціональне харчуванняасортиментметаболізмвуглеводифруктозаступінь солодкостікрохмалькафедра технології цукру і підготовки водистепень сладостикрахмалsugar productssugar substitutesrational feedassortmentmetabolismcarbonhydratessglucosefructosedegree of solodkoststarchЦукор у харчуванні людини