Інноваційні рішення як основа якості та цифрової трансформації ресторанного бізнесу - Ляхович, Поліна Сергіївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Польовик, Володимир Вікторович (My University, 2025)
У тезах розглянуто роль інноваційних рішень у забезпеченні якості та цифрової трансформації закладів ресторанного господарства.

The theses examine the role of innovative solutions in ensuring quality and enabling digital transformation in the restaurant business.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; інновації (готельно-ресторанний комплекс); цифрові технології; restaurant business; digital technologies