Сачук, О. П.Грек, Олена Вікторівна2013-04-012013-04-012006Сачук, О. П. Технологія молочного пудингу / О. П. Сачук, О. В. Грек // Молочна промисловість. - 2006. - № 4 (29). - С. 32-33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7145Введення до рецептури нових компонентів з фрикційними властивостями вимагає уточнення технологічних режимів і введення нових додаткових операцій, що враховують особливості добавок. Чітке дотримання рецептури і технологічних режимів є основою виробництва якісного продукту. Introduction to the formulation of new components to the frictional properties requires the process to be specified in conditions and the introduction of new additional operations, with the particular additives taken into account. Strict adherence to formulations and process conditions is the basis for the production of a quality product.otherпудингpuddingрецептураrecipeпалений цукорburnt sugarкакао-порошокcocoa powderкава натуральнаnatural coffeeтехнологіяtechnologyкафедра технології молока і молочних продуктівТехнологія молочного пудингуArticle