Коваль, Ольга ВолодимирівнаСтахурська, Лілія ВацлавівнаВасилів, Володимир Павлович2017-05-162017-05-162016Коваль, О. В Динаміка зброджування середовищ в хлібопекарській галузі / О. В. Коваль, В. П. Василів, Л. В. Стахурська // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 28-29 квітня 2016 р. – К. : НУБіП, 2016. – С. 305-306.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25272Розвиток пивоварної технології і її мікробіологічного забезпечення стрімко доповнюється новітнім апаратурним забезпеченням. Таке поєднання потребує відповідного наукового обґрунтування та інформативних потоків для можливості оцінки спеціалістами подальших перспектив розвитку промисловості. Development of brewing technology and its rapid microbiological software is complemented by the latest hardware support. This combination requires appropriate scientific justification and informative flows to enable evaluation experts the future prospects of the industry.uk-UKдріжджіyeast nutritionживленняoxygenкафедра готельно-ресторанної справикафедра теплоенергетики та холодильної технікиНасичення діоксидом вуглецю середовища при зброджуванні пивного сусла, і аналіз факторів впливу на дріжджову клітинуThesis