Солодко, Лілія МиколаївнаСімахіна, Галина Олександрівна2018-11-272018-11-272018Патент на винахід № 116930 Україна, МПК A23L 13/60, A23L 13/40 (2016.01) М'ясо-рослинний кулінарний виріб / Солодко Л. М., Сімахіна Г. О. ; заявник і патентовласник Нац. ун-т харчових технологій. - № а 2016 07656 ; заявл. 10.03.2017 ; опубл. 25.05.2018, Бюл. № 10, 2018 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28535М'ясо-рослинний кулінарний виріб містить капусту свіжу, яловичину (котлетне м'ясо), крупу рисову, цибулю, маргарин столовий. Додатково містить білоквмісний напівфабрикат із зеленої маси цукрового буряку, портулаку та черемші, воду для відновлення, сіль харчову, перець чорний мелений. Meat and vegetable culinary product contain fresh cabbage, beef (cutlet meat), onion, margarine tableware. Also supplements contain protein-containing semi-finished products of green mass of sugar beet, purslane and ramsons, water for recovery, food salt, black pepper milled.кулінарний вирібголубцічеремшапортулакзелена масасulinary productstuffed cabbagesramsonspurslaneplant green massкафедра технології оздоровчих продуктівМ'ясо-рослинний кулінарний виріб (Патент на винахід № 116930)Other