Труш, Юлія Леонідівна2016-12-122016-12-122016Труш, Ю. Л. Застосування мотиваційних важелів для удосконалення управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі / Ю. Л. Труш // Економічні, управлінські, правові та інформаційно-технічні проблеми діяльності підприємств : колективна монографія / за заг. ред. Л. М. Савчук, М. Фіц. – Дніпро : Герда, 2016. – С. 58–72.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24649Вагому роль при підвищенні якості продукції та ефективності управління нею відіграє застосування мотиваційних важелів для удосконалення управління якістю продукції. Дослідження показали, що недостатню увагу вчені надають питанням застосування системи стимулів працівників для підвищення якості хлібобулочної продукції, механізму мотивації підвищення якості продукції, характеристикам потреб та основним мотивам.кафедра економіки і правамотиваціяважільуправлінняпродуктякістьмотивациярычагуправлениекачествоmotivationlevercontrolproductqualityЗастосування мотиваційних важелів для удосконалення управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузіArticle