Актуальні проблеми забезпечення економічної безпека підприємств - Лисенко, Маріанна Сергіївна (My University, 2008)
Стабільне функціонування, зростання економічного потенціалу будь-якого підприємства в умовах ринкових відносин багато в чому залежить від наявності надійної системи економічної безпеки. Stable operation, increase the economic potential of any enterprise in a market economy is largely dependent on the availability of sound system of economic security.
Keywords: економічна безпека; ринкові відносини; economic security; market relations; кафедра економіки праці та менеджменту