Оболкіна, Віра ІллівнаКаліновська, Тетяна Віталіївна2018-04-192018-04-192014Оболкіна, В. І. Вивчення умов драглеутворення бінарних композицій «желатин – гуміарабік» для отримання агрегативно-стійких структур збивних цукеркових мас / В. І. Оболкіна, Т. В. Каліновська / Наукові праці Національного університету харчових технологій. — 2014. — Т. 20, № 1. — С. 194-200.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27039У статті розглянути фізико-хімічні, структурно-механічні та технологічні властивості бінарних композицій «желатин – гуміарабік», механізм утворення змішаних гелів, умови комплексної та двухкомплексної коацервації. The article considers the physico-chemical, structural, mechanical and technological properties of binary compositions «gelatin - gum arabic», the mechanism of formation of mixed gels, conditions and complex and double-complex coacervation.uk-UKгідроколоїдижелатингуміарабіккоацерваціязарядhydrocolloidsgelatingum arabiccoacervationchargedкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВивчення умов драглеутворення бінарних композицій «желатин – гуміарабік» для отримання агрегативно-стійких структур збивних цукеркових масArticle