Бабенко, Валерій ІвановичБахмач, Володимир ОлександровичЄрмаков, Микола Олександрович2019-06-072019-06-072018Патент 127269 UA, МПК A23G 3/00 (2018.01) Крем шоколадний / Бабенко В. І., Бахмач В. О., Єрмаков М. О. ; власник Національний університет харчових технологій. - № u 2018 01475 ; заявл. 15.02.2018 ; опубл. 25.07.2018, Бюл. № 14, 2018 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29599В основу корисної моделі поставлена задача розроблення крему шоколадного з використанням яєчного емульгатора, що не містить холестерину. The basis of a useful model is the task of developing a cream chocolate with the use of cholesterol-free egg emulsifier.uk-UKемульсійний продуктяєчний емульгаторхолестеринкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівemulsion productegg emulsifiercholesterolКрем шоколадний (Патент на корисну модель № 127269)Thesis