Роглєв, Йосип ЙосиповичГавриш, Андрій ВолодимировичДоценко, Віктор Федорович2014-03-122014-03-122013Роглєв, Й. Й. Дослідження процесів заморожування та розморожування дріжджових кулінарних напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства / Й. Й. Роглєв, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Наукові праці НУХТ. – 2013. – № 50. – С. 135-141.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13075Робота присвячена дослідженню процесів заморожування та розморожування дріжджових кулінарних напівфабрикатів в умовах закладів ресторанного господарства. Представлено результати досліджень впливу рецептурних компонентів дріжджових кулінарних напівфабрикатів на тривалість заморожування і характер зміни температури об'єктів дослідження. Для практичного використання в закладах ресторанного господарства розроблені номограми тривалості розморожування дріжджових кулінарних напівфабрикатів.uk-UKзаморожені дріжджові кулінарні напівфабрикатизамороженые дрожжевые кулинарные полуфабрикатыfreezing zymic culinary ready-to-cook foodsзаморожуваннязамораживанияfreezingрозморожуванняразмораживанияunfreezingкафедра готельно-ресторанної справиДослідження процесів заморожування та розморожування дріжджових кулінарних напівфабрикатів у закладах ресторанного господарстваArticle