Харчова добавка з ягід годжі для м’ясопродуктів - Галенко, Олег Олександрович; Баран, Дмитро Ігорович (My University, 2020)
Розроблена рецептура м'ясних продуктів з використанням екстракту ягід годжі. A recipe for meat products using goji berry extract has been developed.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; плоди годжі; природні антиоксиданти; лінолева кислота; natural antioxidants; goji berries; linoleic acid